Posted on Leave a comment

Remedi dan Produk Homeopathy Bebas Dari Merkuri Untuk Menghapus Jeragat

Remedi dan Produk Homeopathy Bebas Dari Merkuri Untuk Menghapus Jeragat

Pernah tak anda terdengar satu sekolah atau bangunan terpaksa dikosongkan akibat thermostat yang mengandungi merkuri terjatuh dan pecah di dalam makmal?. Pasukan HAZMAT terpaksa dipanggil untuk mengawal keadaan dan mencuci tumpahan merkuri tersebut. Sewaktu proses mencuci tumpahan merkuri pasukan HAZMAT terpaksa memakai pakaian keselamatan.

Bayangkan betapa bahayanya apabila merkuri disapu ke muka anda!!

Homeopathy dan biochemic, bebas dari bahan logam berat (heavy metal) seperti merkuri. Homeopathy dan biochemic berkonsep remedi nano atau kecil, di mana bahan asal di dalam remedi hampir tidak dapat dikesan oleh mikroskop tetapi mampu melegakan pelbagai simptom penyakit. Merkuri kerap “dicuri” campur di dalam produk kosmetik untuk hapuskan jeragat dan mencerahkan kulit. Kesannya memang pantas, merkuri yang menghakis kulit dan membuang kesan kotoran di dalam 2-3 hari sahaja. Seumpama membuang kotoran di kain atau baju mengguna klorox.

Tujuh produk kosmetik diharamkan dan dibatalkan pengedarannya serta-merta oleh Perkhidmatan Farmasi Kementerian Kesihatan (KKM) setelah dikesan mengandungi merkuri.

Menurut kenyataan Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah, produk-produk berkenaan tidak dibenarkan dijual di Malaysia kerana mengandungi bahan beracun tersebut yang boleh menyerap masuk ke dalam badan dan menyebabkan keracunan.

“Keracunan merkuri boleh menyebabkan kelemahan otot, koordinasi lemah, rasa kebas pada tangan dan kaki, ruam kulit, rungsing, serta masalah deria.

“Oleh itu, produk-produk kosmetik tersebut tidak lagi dibenarkan untuk dijual di Malaysia,” kata Dr Noor Hisham dalam kenyataan yang dibuat di blognya di kpkesihatan.com.

Motif utama ialah untuk mendapatkan wajah yang putih glowing,merah kemerahan. Produk-produk yang diharamkan ini berbentuk krim yang mampu mencerahkan kulit di dalam masa 2-3 hari sahaja. Malangnya kesan toksik akan meresap ke dalam tubuh anda untuk selama-lamanya.

Mengapa ramai yang memilih homeopathy dan biochemic?

Homeopathy dan biochemic adalah sains perubatan yang sangat efektif, lembut dan sangat berkesan membantu memudarkan dan menghapuskan jeragat, malah kesan parut juga mampu diatasi dengan sangat berkesan dan kadang-kadang kesannnya sangat hebat.

Homeopathy dan biochemic merawat akar kepada masalah jeragat. Akar atau punca utama jeragat ialah penghasilan melanin yang tidak terkawal. Melanin adalah pigmen yang terkumpul akibat sinaran uv yang menyerap masuk ke dalam kulit. Boleh dikatakan sesiapa sahaja boleh mendapat jeragat, paling berisiko ialah kaum wanita kerana kekerapan mengguna kosmetik, pil perancangmasalah haid dan hormon.

SMF with Beberis Aquifolium mempunyai 2 remedi yang mampu mencerahkan, menjadikan kulit muka lebih berseri atau glowing. Remedi tersebut ialah Fragaria vesca dan semestinya Beberis Aquifolium. Fragaria adalah buah strawberry yang telah dikaji mempunyai agen pencerahan, bukan hanya muka boleh cerah Fragaria mampu menjadikan gigi lebih bersih dan glowing.

Beberis Aquifolium pula adalah sejenis tumbuhan berbunga yang kerap digunakan sebagai bahan utama di dalam krim bukan kosmetik terutama krim homeopathy untuk mencerahkan kulit, memudar atau menghapus parut dan jika diamalkan mengambil SMF with Beberis Aquifolium seluruh tubuh terutama muka akan menjadi lebih glowing.

Paling penting remedi homeopathy tidak merbahaya seperti produk berasaskan merkuri. SMF with Beberis Aquifolium selamat, lembut dan boleh dipercayai.

SMF with Beberis Aquifolium mempunyai 3 remedi asas set SMF dan di tambah lagi 1 Beberis Aquifolium di dalam satu botol. Untuk memudahkan pengambilan dan dibawa sewaktu anda travel.

Cara pengambilan

2 biji dikemam sehingga larut kedalam mulut 3-4 kali sehari sewaktu perut kosong dan pastikan lidah anda juga bersih sebelum mengambil remedi bagi mendapatkan kesan optimum.

Ingin order melalui whatsapp sila klik link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Punca dan penyebab melasma dan jeragat

Antara penyebab melasma

– Faktor keturunan (genetis)

– Ketika hamil

– Aktiviti hormon

– Pengubatan hormon

– Paparan ultra violet

– Stress

Jeragat adalah bintik-bitik berwarna coklat cerah yang berada pada kulit muka anda dan ianya tidak berbahaya tetapi ia berkemungkinan boleh menyebabkan kanser kulit.

Ramai orang percaya bahawa jeragat degil berpunca dari kurangnya penjagaan kulit seseorang itu.

Pelindung matahari atau “sunscreen” tidak menghapuskan jeragat anda, tetapi ia membantu elakkan jeragat degil yang baru.

American Academy Dermatology menyarankan tips seperti ini:

  1. Pelindung matahari perlu mempunyai SPF 30 atau lebih.
  2. Gunakan pelindung matahari 15 minit sebelum melakukan aktiviti luar.
  3. Gunakan semula pelindung matahari 2 jam sekali terutama selepas berenang atau berpeluh berlebihan.

Apa yang sebenarnya menyebabkan wajah kelihatan tua? Cuba lihat gambar semasa kita muda kemudian bandingkan dengan wajah sekarang. Dua perubahan paling ketara yang boleh membuat wajah nampak lebih tua ialah penambahan kedutan pada muka.

Bagaimanapun, antara masalah utama menyumbang wajah tampak berusia ialah disebabkan oleh kemunculan melasma atau juga dipanggil jeragat atau pigmentasi.

Semua masalah itu boleh dirawat dengan kaedah tertentu terutama dalam kalangan wanita berusia 30-an ke atas.

Apakah itu melasma? Ia adalah longgokan pigmen kulit sama ada di lapisan epidermis (lapisan atas), dermis (lapisan bawah kulit) atau kedua-duanya.

Setakat ini tiada barangan kosmetik atau barangan penjagaan kulit di pasaran yang boleh merawat melasma.

Ada beberapa perkara yang dikaitkan dengan melasma antaranya iaitu kehamilan, pil perancang dan pil gantian hormon menopaus.

Melasma hilang dengan sendiri beberapa bulan selepas kelahiran atau apabila seseorang berhenti mengambil pil hormon.

Faktor lain yang menyebabkan melasma ialah pendedahan kepada sinaran cahaya lembayung unggu (UV) yang kronik atau komplikasi akibat salah penggunaan bahan kosmetik.

Melasma yang disebabkan kedua-dua faktor itu agak sukar dirawat.

Sebilangan besar kes melasma adalah disebabkan tiada perlindungan kulit muka terhadap sinaran UV matahari.

Jika anda mempunyai melasma, penggunaan krim pelindung matahari tidak boleh membantu menghilangkannya. Ia hanya boleh mengelakkan melasma merebak walaupun krim yang digunakan itu mengandungi bahan pencerah.

Jika anda mempunyai masalah melasma, janganlah membuang masa dan wang membuat rawatan cucian muka kerana tanpa rawatan profesional, masalah anda tidak boleh di atasi sepenuhnya. Setakat ini, belum ada lagi bahan kosmetik atau krim penjagaan kulit di pasaran yang boleh merawat melasma.

Jenis melasma

Untuk mengenal pasti kewujudan melasma sama ada dari jenis epidermal, dermal atau campuran, ia hanya boleh dilakukan oleh doktor estetik menerusi ujian woodlights.

Apabila kulit disinari dengan lampu woodlights, doktor akan dapat membezakan sama ada melasma anda adalah jenis di permukaan kulit dalam kulit atau kedua-duanya.

Rawatan biochemic terbukti berkesan dan selamat. ingin info segera boleh klik link dibawah

http://www.biochemic.wasap.my

Posted on Leave a comment

Jeragat dan melasma

Berjeragat beli produk mahal pun tak menjadi

Kena faham apa itu jeragat? Jeragat adalah masalah kulit tetapi berbeza dengan masalah kulit seperti jerawat ataupun eczema.
Jeragat sangat komplek tetapi akan mudah diatasi jika memahami punca sebenar sehingga jeragat tumbuh.

Jeragat secara mudah di fahami terdapat 2 keadaan:
1. 100% terjadi di bawah kulit. Tidak terasa kesan kasar akibat jeragat. Penggunaan krim adalah sia-sia sahaja
2. Terjadi di bawah dan di atas kulit. Jika disentuh akan terasa kulit sedikit kasar.

Jeragat juga mempunyai 2 keadaan :
1. Langsung tidak gatal, 90 % mereka yang alami jeragat tidak merasa gatal-gatal
3. Kadang-kadang terasa gatal-gatal.

Punca utama

Punca utama terjadi jeragat ialah kerana sinar uv yg berkumpul di bawah kulit dan penghasilan pigmen hitam berlebihan akan mencetus pigmen hitam ini timbul di kulit muka. Selain uv pengambilan pil perancang, penggunaan kosmetik pengelupasan dan masalah hormon juga menjadi penyumbang kepada masalah jeragat

Peningkatan umur, pra menopos dan menopos juga antara faktor jeragat yang terbenam di bawah kulit mula timbul

Homeopathy & Biochemic sangat berjaya merawat jeragat

Homeopathy & biochemic adalah perubatan alternatif yang berusia lebih 200 tahun yang mementing kaedah rawatan punca kepada masalah bukan hanya rawat masalah atau jeragat.

Sepia 200, Fragaria dan Melasma Free (set SMF) adalah gabungan remedi yang sangat hebat merawat dan telah beribu orang yang membeli set ini memberi feedback yang sangat positif.

Kesan sepantas 2 minggu memudarkan jeragat dan seterusnya melicinkan kulit selepas itu. Kesannya boleh dikatakan kekal kecuali seseorang itu kerap berjemur tanpa mengguna sunblock, mengguna cream pengelupasan dan tidak diet & senaman dengan konsisten.

Homeopathy & biochemic adalah sains perubatan yang selamat dan efektif untuk menghalang proses pigmentasi terus menerus timbul di muka.

Sekiranya keserasian dan cara pengambilan remedi secara teratur, jeragat akan berkurangan atau mungkin terus pudar selepas beberapa minggu

Ingin mendapat konsultasi percuma remedy yang sesuai dengan masalah jeragat anda boleh klik link wasap dibawah

https://nakwasap.my/biochemicPost navigation

Posted on Leave a comment

Bagaimana SMF Beberis merawat jeragat sukar

Bagaimana SMF Beberis merawat jeragat sukar

Kini semuanya di dalam 1 botol malah ada extra BEBERIS AQUIFOLIUM yang sangat hebat untuk jadikan kulit glowing, bersih, hilangkan parut dan lebih berseri-seri. Ditambah dengan FRAGARIA memang powerlah kan..

Mari kita lihat apa yang terdapat di dalam SMF with BEBERIS AQUIFOLIUM

Sepia 200 – remedi paling utama untuk membantu memudarkan dan menghilangkan jeragat.

Sepia 200 sangat efektif dan berkesan untuk jeragat yang kekuningan dan kecoklatan. Jeragat bertumpu di hidung, pipi dan kulit muka kelihatan kusam. Kadang-kadang terjadi lingkaran biru sekitar mata.

Sepia 200 sangat berkesan mengurangkan simptom jeragat yang terjadi sewaktu kehamilan, menopos.

Jeragat akibat haid tidak teratur dan sering terjadi
senggugut sewaktu haid sehingga terpaksa membongkok menahan kesakitan.

Cal Sulph – Cal sulph adalah mineral dan terdapat di dalam kulit. Cal sulph membantu mempercepatkan proses penyembuhan. Menjadi sebagai agen detox kepada hati yang banyak bertoksik. Cal sulph juga sangat hebat membantu menghalang masalah kesihatan dan jangkitan am.

Fragaria vesca – sangat hebat untuk mengatasi masalah berkaitan usus dan penghadaman. Masalah kulit terutama di muka sangat berkait rapat dengan kesihatan usus. Fragaria vesca juga sangat membantu buah pinggang untuk bekerja secara optimum dan membantu menghalang dari terjadi batu di dalam buah pinggang

Beberis Aquifolium – Merupakan remedi utama (top remedy) untuk jeragat. Beberis sangat hebat untuk mencerahkan serta menaikkan seri di muka (glowing) memudar dan menghapus jeragat termasuk kesan parut. Beberis juga sangat membantu menghilangkan parut jeragat, jerawat, kesan tidak rata di muka, muka yang berminyak dan kelihatan seperti wax, kering dan bersisik.

Sebotol 180 biji utk sebulan.

Ambil 2 biji 3 kali sehari.

order by wasap klik sini =====> https://nakwasap.my/smfaquifolium

Posted on Leave a comment

Remedy homeopathy yang berkesan rawat jeragat dan melasma

Apa bezanya dengan set SMF yang ada sebelum ini?-

Set SMF paling awal diperkenalkan terdapat Sepia 200 dan Melasma Free di dalam bentuk pellet atau pil manis, tetapi Fragaria vesca 30 di dalam bentuk cecair untuk diminum.

Selepas itu set SMF Drop yang kesemua remedi di dalam bentuk cecair untuk diminum. Kini yang terbaru SMF Pellet kesemua disediakan di dalam bentuk pellet atau pil manis.

Adakah Khasiat Berbeza-Beza?

Kesemua set khasiatnya sama kerana remedi adalah sama, cuma berbeza di dalam bentuk pellet atau cecair sahaja.

Berapa Pantas Kesannya ?

Produk natural yang tidak mempunyai bahan kimia, kesan penyembuhan tidak dapat ditentukan seperti produk yang berasaskan bahan kimia. Set SMF Pellet adalah produk yang bebas dari bahan kimia, 100% persediaan biochemic dan boleh dikatakan hampir sifar kesan sampingan dan tidak memudaratkan buah pinggang.

Walaubagaimana pun jika 10 orang yang membeli , 8 orang akan memaklumkan kesan jeragat akan pudar selepas 2-8 minggu.

Set Mana Satu Yang Sesuai Untuk Saya?

95% jeragat akan terjadi kepada wanita yang berumur lebih 35 tahun, tetapi terdapat juga wanita yang berumur 20an yang telah terjadi jeragat diwajahnya. Perlbagai punca terjadi jeragat seperti;

  1. Kerap terdedah kepada panas matahari yang terik
  2. Penggunaan bahan kosmetik bertoksik seperti krim yang mempunyai hydroquinone atau mercury
  3. Pengambilan pil perancang
  4. Jeragat sewaktu mengandung (akibat perubahan hormon) dan tidak hilang selepas melahirkan anak (melasma)
  5. Pra-menopause
  6. Menopause

Set SMF adalah sesuai untuk semua peringkat umur seperti di atas.

Cara pengambilan tiap remedy adalah sama

2-3 biji sehari dihisap atau dikemam bawah lidah ambil 3 kali sehari semasa perut kosong

jarak kan 5 minit setiap remedy.

Posted on Leave a comment

Rawatan kurang nafsu seks untuk wanita dan kesihatan

 

 



 

Kali ini kami akan bercerita tentang seorang yang email berkenaan isteri yang diberikan tunera selama 3 hari berturut-turut. Atiqullah (bukan nama sebenar). Minta dirahsiakan kerana ini ada kaitan dengan privacy dll. Atiqullah mempunyai isteri yang dingin melayan kehendak nafsunya.Setiap kali diajak berjimak ada sahaja alasan. Penat,tiada mood, dan lain-lain sehingga membuat Atiqullah tidak senang dengan isterinya kerana beliau senang mengamalkan arrow up dan tebukti arrow  menaikkan libidonya.

Atiqullah menghantar email bertanya adakah produk yang boleh naik nafsu wanita. kami jawab ada. Tunera namanya. Tanpa fikir panjang saudara Atiqullah terus membelinya. Dalam masa beberapa hari kami terima email daripada saudara Atiqullah isteri asyik ajak berjimak tidak tentu masa. Dia kata biji kelentitnya asyik gatal dan ghairah. Waktu dipejabat dia syik ke tandas menggaru alat kemaluan. gatal bukan kerana ada kulat atau fungus tetapi kerana rasa ghairah seperti dihisap biji kelentitnya.

Aduh begitu sekali hebatnya tunera menjalankan peranannya.

 

Bangkit nafsu wanita.

Dengan rumusan ini apabila wanita mengambil tunera klitoris akan merasa geli-geli dan akan membangkit nafsu syahwat. Faraj yang kurang berair akan kembali berair.

TUNERA GOLD WITH GINKO BILOBA PRODUK WANITA MATI PUCUK.

PRODUK TENAGA BATIN WANITA/MEMBESARKAN BUAH DADA INGIN HEBAT SEPERTI ANAK DARA

SUDAH LAMA BERKAHWIN FARAJ MAKIN KENDUR DAN NGILU

NAFSU SEKS SEMAKIN MENURUN SUAMI MENJAUHKAN DIRI UNTUK MELAKUKAN SEKS DENGAN ANDA

SUAMI MERASA BOSAN PADA ANDA

RAPATKAN KEMBALI FARAJ ANDA SEPERTI ANAK DARA.

MEMPERKENALKAN PRODUK HOMEOPATHY SELAMAT UNTUK KEBAHAGIAAN ANDA.

TAMBAT KEMBALI HATI SUAMI DENGAN KEHEBATAN ANDA DI RANJANG.

Jika digabung dengan Damiana Gold akan lebih power

Bila di sebut mati pucuk, kita tunding jari pada kaum Adam sahaja, tetapi wanita juga mengalami mati pucuk, ish…ish marah kaum Hawa bila saya kata begitu. Apa yang menarik mati pucuk dikalangan kaum wanita adalah lebih tinggi berbanding kaum lelaki. Fakta daripada kajian menunjukkan lelaki hanya mewakili 31 peratus sementara wanita 43 peratus yang mengalami masalah disfungsi seksual.

 

Simptom Female Sexual Dysfunction (FSD) atau Disfungsi Seksual Wanita ialah seperti ketiadaan libido (kehendak seksual), sukar untuk merasa berahi dan kesakitan sewaktu melakukan hubungan intim. Punca atau atau sebab-sebab terjadinya FSD ? Secara psikologi punca-punca terjadi FSD adalah diakibatkan oleh …. pasangan yakni suami , baru nak tunding jari kat kaum isteri tetiba suami pula jadi punca… ni yang payah kan tetapi itulah hakikatnya.

Akibat dari kelemahan seksual si suami seperti mengalami ED (mati pucuk) dan mengalami pancutan ejakulasi terlalu cepat sehingga isteri merasa tidak ada kepuasan kepada hubungan seksual tersebut lalu menjurus kepada FSD.

Pil biru yang amat popular di katakan berkemampuan untuk “mati atas perut” sewaktu bersama. Reputasinya amat baik untuk membantu masalah ED namun kesan sampingannya aduhaiii… amat menakutkan. Remedi Homeopati Untuk FSD & ED Seperti gambar di atas yang berlabel biru bernama Tunera Gold with Ginko Biloba dan yang berlabel hijau Damiana Gold yang telah lama berada dipasaran dan telah mampu merawat ED walaupun mengambil sedikit masa.

 

Sekiranya isteri anda mengalami FSD berkemungkinan anda mengalami ED juga , tahap ED anda berkemungkinan masih mampu melakukan hubungan seksual cuma pancutan terlalu awal menjadikan isteri anda secara psikologi menjurus FSD. Oleh itu saya mencadangkan isteri dan suami mengambil remedi dan harapan malam anda sentiasa seperti MALAM PERTAMA layaknya. Herba Homeopathy yang dirumus dalam persediaan Tunera Gold with Ginko Biloba adalah hampir sama dengan tetapi perbezaannya Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai Pulsatila dan Ginko Biloba.

Hasil uji kaji makmal remedi ini amat selamat dan bebas dari bahan logam berat (heavy metals) , bukan kumpulan rock tau tetapi bahan-bahan merbahaya seperti Arsenic , Cadmium , Lead dan Mercury.

Tunera Gold with Ginko Biloba mempunyai kesan terapuetik seperti berikut bila anda mengamalkan, Menambah baik libido yang hilang Menambah baik simptom kekeringan di vagina sewaktu bersama Menambah baik stamina dan mengurangkan kelesuan.

Menambah kesuburan dan menjadikan klitoris merasa lebih sensasi sewaktu hubungan intim.

Bertindak menjadi remedi diet, kerana bila mengamalkan Tunera Gold with Ginko Biloba anda akan merasa lambat lapar.

MEMBESARKAN BUAH DADA MENEGANG DAN MENGAGKAT BUAH DADA KE BENTUK ASAL

Cara pengambilan cukup mudah

  1. 1-2 spray bawah lidah dan kemam seketika dan telan atau boleh spray didalam 1/4 cawan air dengan 1-2 kali spray dan beri minum 2-3 kali sehari

https://shopee.com.my/Tunera-with-Gingko-Biloba-homeopathy-i.45360124.7311456995