Posted on Leave a comment

Jeragat tiba-tiba pudar, macam tak percaya la pulak

Remedi biochemic sering membuat kejutan. Agak terperanjat apabila menerima whatsapp

“saya memang tak puas hati dengan SMF with Beberis Aquifolium 3+1”

😢 kenapa puan?” cemas di buatnya. Dia diam tak menjawab di dalam tempoh 5-10 minit. Berdebar-debar menunggu dia reply.

Akhirnya di screen terlihat Puan J is typing…

” tak puas hati sangattt.. kenapa saya lambat sangat terjumpa SMF with Beberis Aquifolium 3+1 ni!!”

Siap ada tanda seru…

“dah berkilo krim jeragat saya guna, dah beratus biji pil saya telan, serum bagai. Semuanya tak menjadi, hasben dah marah sebab asyik beli produk je”

“mujur guna duit sendiri hihihi”

Panjang lebar dia menaip.

“syukur Alhamdulillah” itu aje yang saya mampu taip. Puan J terus menaip dan terus bertanya kalau-kalau ada remedi lain yang boleh dia amalkan sekali dengan SMF with Beberis Aquifolium 3+1

Memang ada banyak remedi lain tetapi sekiranya satu atau dua remedi telah menunjukkan keserasian kita teruskan selama 90 hari dan selepas itu baharulah boleh menambah lain-lain remedi.

Mengapa SMF with Beberis Aquifolium 3+1 sangat membantu untuk masalah jeragat

Remedi ini mempunyai “top remedies” untuk pelbagai masalah jeragat . Terdapat 3 jenis dan diperkayakan dengan top remedy hebat Beberis aquifolium yang menjadikan remedi ini 3+1.

Sepia 200 adalah top remedy yang sangat berjaya untuk mengatasi masalah jeragat terutama bagi wanita yang berumur 35 tahun ke atas.

Dibantu oleh Beberis Aquifolium yang dianggap top remedy untuk kulit. Beberis digunakan di dalam pelbagai produk termasuk krim kosmetik untuk menjadikan kulit berseri-seri atau glowing.

Tidak hairanlah jika Puan J merasa sangat rugi kerana terlewat bertemu dengan SMF with Beberis aquifolium 3+1

Ingin order smf beberis aquifolium ini dengan harga diskaun. Harga sebotol rm80 tetapi jika nak harg diskaun sila klik link dibawah

https://nakwasap.my/smfaquifolium